traliver-banner

Apartmani Fojnica

Apartmansko naselje Aquareumal

accomodation
 

aparmani-fojnica-aquareumal-slika-1
aparmani-fojnica-aquareumal-slika-2
aparmani-fojnica-aquareumal-slika-3
aparmani-fojnica-aquareumal-slika-4
aparmani-fojnica-aquareumal-slika-5
aparmani-fojnica-aquareumal-slika-6Adresa:
Banjsaka 3
71270 Fojnica
BiH
Telefon:
+387 (0) 30 547-500
Mobitel:
Telefax:
+387 (0) 30 547-580
e-mail:
recepcija@aquareumal.ba
Internet stranica:
www.aquareumal.ba
           
Cijene:
• OSNOVNI CJENOVNIK SMJEŠTAJA

Višekrevetni apartman ....... 45,50 KM po osobi
Jednokrevetni apartman .... 76,00 KM po osobi

Prikazane su cijene smještaja u apartmanu na bazi jednog noćenja, po osobi, sa uključenim PDV-om, bez obračunate boravišne takse i osiguranja. Za boravak kraći od tri noćenja cijena se uvećava za 20%. Za boravak 4 i više odraslih osoba u apartmanu cijena se umanjuje za 20%. U navedene cijene smještaja nije uključeno korištenje usluga Aquapark-a.

• WEEKEND ČAROLIJA

76,00 KM po apartmanu

Prikazana je cijena smještaja po apartmanu za najviše 4 osobe u istom, na bazi jednog noćenja sa uključenim PDV-om, bez obračunate boravišne takse i osiguranja.
Ponuda vrijedi isključivo za fizička lica, za minimalno 2 noćenja u periodu petak/nedjelja. Početak usluge petkom.
Doplata za polupansionski meni iznosi 22,00 KM po osobi odnosno 35,00 KM za pansionski meni. U navedene cijene smještaja i aranžmana uključeno je korištenje usluga "Aquapark"-a.

Za detaljnije informacije o cijenama posjetite stranicu www.aquareumal.ba
 
Apartmani - sobe:
Apartmani sa jednom ili dvije spavaće sobe.

Ukupan kapacitet smještaja:
74 apartmana ukupnog kapaciteta 330 ležajeva.
Sadržaji smještaja:
Klimatizacija:
Parking: Da, apartmansko naselje Aquareumal Fojnica posjeduje sopstveni parking.
Garaža:
Imaju li apartmani / sobe balkon ili terasu: Svaki apartman sadrži balkon.
   
Udaljenosti:
Udaljenost od centra:
Aerodrom - udaljenost i naziv: 40 km – Međunarodni aerodrom Sarajevo
Udaljenost od autobuske stanice:
Udaljenost od željezničke stanice:
Stanica lokalnog prevoza (tramvaj, autobus, podzemna željeznica):
Upotreba kuhinje:
Upotreba veš mašine:
Usluga pranja veša:
Prikladno za kućne ljubimce:
Jezik kojim je moguće komunicirati:
   
Dodatni sadržaji - opis smještaja:
Apartmansko naselje Aquareumal Fojnica i tržni centar čine dio kompleksa u čijem sastavu posluje i aquapark i wellness centar na površini od 12.000 m2.

Apartmansko naselje Aquareumal, termalna banja Fojnica, namijenjeno je savremenoj porodici, za odmor, rekreaciju, ali i zabavu. Čini ga 16 objekata tipa „bosanska vila“, u kojima su smještena 74 luksuzno opremljena apartmana, a svaki od njih sadrži kuhinju, trpezariju, dnevni boravak, jednu ili dvije spavaće sobe, jedno ili dva kupatila i balkon, dok neki od apartmana imaju i vlastitu baštu.

U zavisnosti od površine i kapaciteta osoba koje mogu primiti, apartmani su klasificirani u četiri tipa: Terra, Aeris, Flamma i Aqua, a njihovi nazivi nagovještavaju potpuni povratak prirodi.

• Terra: Apartman prosječne površine 45m2, sa baštom ili bez, kapacitet 4 kreveta (2+2)
• Aeris: Apartman prosječne površine 65m2, sa dvije poluetaže ili bez, kapacitet 4 kreveta (2+2)
• Flamma: Apartman prosječne površine 69m2, sa baštom ili bez, kapacitet 4 osobe (2+2)
• Aqua: Super-size apartman, prosječna površina 97m2, sa dvije poluetaže ili bez, kapacitet 6 osoba (4+2)

Apartmansko naselje Aqua-reumal u banji Fojnica ima južnu orijentaciju, nudeći svojim gostima neizmjernu količinu sunca, uz prelijepi pogled na masive okolnih planina. Svi apartmani su pod 24-satnim sigurnosnim nadzorom, imaju vlastiti parking, raspolažu internet konekcijom i satelitskim TV programima.

Svi posjetioci kompleksa „Aquareumal“ u mogućnosti su koristiti dijagnostičke usluge, specijalističke preglede i fizikalne procedure. O vašem zdravlju brinu svjetski priznati stručnjaci.


Naselje je pod stalnim video nadzorom uz službu obezbjeđenja i 24-satnom medicinskom službom.
Sve ovo našim gostima garantuje najveći stepen ugodnosti i sigurnosti njih i njihove imovine.

Restoran Terra sa svojih 250 mjesta sa osobenom sintezom evropske decentnosti i šarma lokalnog gostoprimstva, pruža vam priliku da osjetite čari gastronomske ponude Fojnice na jedinstven i neponovljiv način.

Restoran Avlija, kapaciteta 40 mjesta je objekat koji morate posjetiti i iskušati sve od svjetskih do regionalnih i autohtonih, fojničkih specijaliteta. Neponovljivi ambijent i vrhunska usluga učinit će Vašu posjetu Fojnici nezaboravnom.

Nudimo mogućnosti organizovanja koktel partija sa vrhunskim barmenima koji će vas svojim preformansom ostaviti bez daha.

Za vaše dobro rapoloženje pobrinuće se "Aqua-band" sa repertoarom za sve ukuse.

Biser Aquareumalove ponude je svakako Aquapark na 12.000 m2 sa uređenim plažama, open barom, rekreativnim bazenom površine 900 m2 sa vodenim tokovima, slapovima, gejzirima, dječijim bazenom površine 150 m2, a sve to pod budnim okom spasilačke službe, sa terenom za odbojku na pijesku i stolovima za stoni tenis. Uživajte u wellness masažama pod baldehinima, noćnom kupanju, te animacijskim programima. Važno je napomenuti da se u bazenima koristi nadaleko poznata, ljekovita, fojnička termalna voda, temeprature 27 stepeni koja se filtrira prema najsavremenijem evropskom standardu.


Prepustite se čarima opuštajućih wellness tretmana iz naše ponude: klasična manuelna masaža, refleskna masaža, aroma masaža, anticelulitna masaža, shiatsu masaža, sportska masaža, četveroručna masaža, masaža lica, sauna, parna kupelj (parno kupatilo), soba za relaksaciju...
Uživati u relaksirajućim masažama možete i na otvorenom, pod baldehinima u krugu Aquaparka.


Za organizaciju vaših seminara i team building-a, na raspologanju vam stoje 74 apartmana kapaciteta 330 ležajeva, opremljenih LCDTV sa preko 30 satelitskih programa, wireless konekcijom. Udaljeni smo samo 40 kilometara od sarajevskog aerodroma.

Klimatizirana multifunkcionalna kongresna sala kapaciteta do 300 osoba opremljena projektorima, LCD TV, razglasom, flipchart i wireless konekcijom. Mogućnost rada u grupama (maksimalno do 10 sala.)

Za team building idealno rješenje predstavlja organizacija paint-ball turnira ili vožnja quad vozilima kroz prirodu.


• Franjevački samostan sa razgledanjem muzeja, knjižnice. U muzeju možete vidjeti i slavnu Ahdnamu, povelju koju je sultan Mehmed II El Fatih dao fra Anđelu Zvizdoviću. Dostupnost tokom cijele godine.
• Rekreacioni Centar Brusnica, u sklopu ski-centra Vran kamen na 1580 m/Nv: zimi skijanje, sankanje, vožnja saonicama, ljeti iznajmlj-ivanje bicikla, jahanje konja, branje brusnice, ljekovitog bilja, gljiva, planinarenje, ručak. Dostupnost tokom cijele godine.
• Prokoško jezero 1640 m/Nv, nalazi se na planini Vranica 22 kilometra od Fojnice: razgledanje okoline, triton, vrlo rijetka endemska životinjica, planinarenje, ručak (ovčiji sir, kajmak, pita, hljeb ispod sača) u katunima. Dostupnost od maja do oktobra.
• Slapovi Kozice
• Tekije Vukeljići i Oglavak


Za sve dodatne sadržaje posjetiocima je na raspolaganju tržni centar uz prelijepi otvoreni atrij idealan za sve vrste manifestacija.
DP Marketi, etno gift-shop, bio-shop su dio bogate i raznovrsne ponude.


Hoteli u PodgoriciHoteli BeograduHoteli u ZagrebuHoteli u Puli